Είστε άνω των 18;

Με την είσοδο σε αυτόν τον ιστότοπο αποδέχεστε την Πολιτική Απορρήτου μας

Η σελίδα karidis-bestcigars.gr απευθύνεται μόνο σε ενήλικους. Απαγορεύεται η είσοδος καθώς και η αγορά προϊόντων σε άτομα ηλικίας κάτω των 18 ετών. Δεν ενθαρρύνουμε κανέναν να αρχίσει ή να συνεχίσει το κάπνισμα. Ενημερώθηκα και συμφωνώ με την Πολιτική του karidis-bestcigars.gr, και δηλώνων ότι είμαι άνω των 18 ετών και θέλω να συνεχίσω.

Follow us

Δεν υπάρχουν προϊόντα στο καλάθι.

Η εταιρεία μας

Η εταιρεία μας

Ο όµιλος ΚΑΡΥΔΗΣ είναι µια από τις µεγαλύτερες εταιρείες στο χώρο του πούρου και των καπνικών στην Ελλάδα. Με αποκλειστικότητα στην εισαγωγή και εµπορία µοναδικών ποικιλιών και γεύσεων, πρωταγωνιστεί σταθερά στην ελληνική αγορά και αποτελεί σηµείο αναφοράς. Ιδρύθηκε το 1973 και από τότε εξελίσσεται συνεχώς.

Σήµερα είναι αποκλειστικός αντιπρόσωπος των σηµάτων χειροποίητων πούρων από τη Νικαράγουα ANEJO, BARON, BUENAVENTURA, DIAMANTE, DON ARMANDO, EL GRAN REY, FLOR FINA, FUNDADOR, FUERTE, GLORIA DE LEON, HOJA, MONTEGO, SELECCION PRIVADA, RESERVA LIMITADA, QUORUM, BRICK HOUSE, του σήµατος STANLEY Προϊόντα στριφτού τσιγάρου από το Βέλγιο & ηµιχειροποίητου cigarillos από την Ινδονησία & του σήµατος ORIGINAL KAVATZA Accessories στριφτού. Επίσης διατηρεί την1η θέση διανοµέα των κουβανέζικων χειροποίητων πούρων & cigarillos της HABANOS από το 1998.

Μέσα στα χρόνια διεύρυνε τη γκάµα των προϊόντων της αλλά και τις υπηρεσίες της. Σήµερα δραστηριοποιείται και στο χώρο τροφίµων και ποτών, όχι µόνο µε εισαγωγή και εµπορία αλλά και µε logistics, αποθήκευση και διανοµή.

Στην ΚΑΡΥΔΗΣ Α.Ε. λειτουργεί άρτια εξοπλισµένο logistics center που πληροί όλες τις προδιαγραφές για βελτιστοποίηση της ποιότητας και της αποτελεσµατικότητας στους τοµείς της αποθήκευσης, της οργάνωσης παραγγελίας (picking) και της διανοµής. Καθηµερινά τα φορτηγά µας διανέµουν προϊόντα σε ένα µεγάλο δίκτυο επαγγελµατιών στην Αττική.

Η Καρύδης O.E. είναι µέρος του οµίλου εταιρειών Καρύδης, η οποία διαχειρίζεται το CASH AND CARRY καθώς και την ανάπτυξη ιδιόκτητων καταστηµάτων λιανικής πώλησης.

Η οικογένεια ΚΑΡΥΔΗ δραστηριοποιείται στο αντικείµενο της πώλησης καπνικών από το 1973 και διανύει την 3η γενιά παράδοσης. Μέχρι το 1998 η βασική µας δραστηριότητα περιοριζόταν στην πώληση σιγαρέττων µε την 1η εταιρία µας την ΧΡΗΣΤΟΣ Π. ΚΑΡΥΔΗΣ & ΣΙΑ Ο.Ε. Κατόπιν επεκταθήκαµε στα είδη καπνιστού και εκτενέστερα στο εµπόριο του πούρου απ΄ όλον τον κόσµο το οποίο µας έκανε ευρύτερα γνωστούς. Τον Ιούνιο του 2013 ιδρύσαµε τη 2η εταιρία µας, την ΚΑΡΥΔΗΣ Α.Ε., η οποία εξειδικεύεται στο logistics µικρής λιανικής. Έχοντας ως επίκεντρο τον ίδιο τον άνθρωπο και τις ανάγκες του προσπαθούµε συνεχώς να εµπλουτίζουµε τα προϊόντα µας, συνεργαζόµενοι µε µεγάλες εταιρίες µε πολύχρονη εµπειρία. Στόχος µας είναι η καλύτερη εξυπηρέτηση των πελατών µας, οι οποίοι µας εµπιστεύονται έχοντας γίνει στη συνείδησή τους οι πλέον αξιόπιστοι σε ότι αφορά την ποιότητα των υπηρεσιών και των προϊόντων µας.

Χρήστος Καρύδης
Πρόεδρος & Διευθύνων Σύµβουλος

Premium Imported Cigars

ωρες λειτουργιας

Επισκεφθείτε ένα από τα καταστήματα μας για να δοκιμάσετε και να προμηθευτείτε από κοντά τα προϊόντα μας ή

cigar room #1

Στέφανου Σαράφη 53
Αγία Βαρβάρα Αττικής
Τ.Κ. 123 51

T. +30 210 5445046

Δευ - Τετ - Σαβ : 08:00 -16:00

Τρι - Πεμ - Παρ : 08:00 – 20:00

cigar room #2

28ης Οκτωβρίου & Κουντουριώτη
Νέα Πέραμος Αττικής
Τ.Κ. 19 006

T. +30 698 772 4826

Δευ - Κυρ : 08:00 – 20:00

cigar room #3

Πλατεία Φρειδερίκης (Λυτάρα)
Μέγαρα Αττικής
Τ.Κ. 19 100

T. +30 2296 30 67 47

Δευ – Κυρ : 24ωρο

Premium Cigar Brands

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ut enim ad minim veniam, quis nostrud exercitation ullamco laboris nisi ut aliquip ex ea commodo consequat.

45 χρόνια συνεχούς ανάπτυξης!

Ο όµιλος ΚΑΡΥΔΗΣ είναι µια από τις µεγαλύτερες εταιρείες στο χώρο του πούρου και των καπνικών στην Ελλάδα. Με αποκλειστικότητα στην εισαγωγή και εµπορία µοναδικών ποικιλιών και γεύσεων, πρωταγωνιστεί σταθερά στην ελληνική αγορά και αποτελεί σηµείο αναφοράς. Ιδρύθηκε το 1973 και από τότε εξελίσσεται συνεχώς. Σήµερα είναι αποκλειστικός αντιπρόσωπος των σηµάτων χειροποίητων πούρων από τη Νικαράγουα ANEJO, BARON, BUENAVENTURA, DIAMANTE, DON ARMANDO, EL GRAN REY, FLOR FINA, FUNDADOR, FUERTE, GLORIA DE LEON, HOJA, MONTEGO, SELECCION PRIVADA, RESERVA LIMITADA, QUORUM, BRICK HOUSE, του σήµατος STANLEY Προϊόντα στριφτού τσιγάρου από το Βέλγιο & ηµιχειροποίητου cigarillos από την Ινδονησία & του σήµατος ORIGINAL KAVATZA Accessories στριφτού. Επίσης διατηρεί την1η θέση διανοµέα των κουβανέζικων χειροποίητων πούρων & cigarillos της HABANOS από το 1998.