Είστε άνω των 18;

Με την είσοδο σε αυτόν τον ιστότοπο αποδέχεστε την Πολιτική Απορρήτου μας

Η σελίδα karidis-bestcigars.gr απευθύνεται μόνο σε ενήλικους. Απαγορεύεται η είσοδος καθώς και η αγορά προϊόντων σε άτομα ηλικίας κάτω των 18 ετών. Δεν ενθαρρύνουμε κανέναν να αρχίσει ή να συνεχίσει το κάπνισμα. Ενημερώθηκα και συμφωνώ με την Πολιτική του karidis-bestcigars.gr, και δηλώνων ότι είμαι άνω των 18 ετών και θέλω να συνεχίσω.

Ακύρωση-Επιστροφή

Ακύρωση-Επιστροφή

ΑΚΥΡΩΣΗ-ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑΣ

ΑΚΥΡΩΣΗ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑΣ

Έχετε το δικαίωμα, εφόσον έχετε καταχωρήσει την παραγγελία σας και δεν σας έχει αποσταλεί ακόμα, να την ακυρώσετε για οποιοδήποτε λόγο αποστέλλοντας e-mail στην ηλεκτρονική μας διεύθυνση order@karidis-bestcigars.gr

 

ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΕΛΑΤΤΩΜΑΤΙΚΩΝ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ

Στις περιπτώσεις κατά τις οποίες με αποδεδειγμένη υπαιτιότητα του καταστήματος μας πουλήθηκαν προϊόντα ελαττωματικής ποιότητας, τότε αναλαμβάνουμε πλήρως το κόστος επιστροφής. Για την επιστροφή χρησιμοποιείται αποκλειστικά μεταφορική συνεργαζόμενη με την ΚΑΡΥΔΗΣ Α.Ε. και την οποία θα σας υποδείξουμε. Στην περίπτωση χρήσης άλλης μεταφορικής εταιρίας το κόστος επιβαρύνει τον αποστολέα. Οι όροι επιστροφής αναφέρονται παρακάτω. Στις περιπτώσεις που δεν μπορεί να γίνει αντικατάσταση, θα γίνεται επιστροφή χρημάτων σύμφωνα με τους όρους που ισχύουν για τις επιστροφές. Μετά το πέρας 3 εργάσιμων ημερών από την ημερομηνία που αναγράφεται στο παραστατικό παραλαβής του προϊόντος, αποδέχεστε πλήρως την ποιότητα, την ποσότητα και την τιμή των εμπορευμάτων που παραλάβατε και επιστροφές χρημάτων ή αλλαγές με διαφορετικά προϊόντα δεν γίνονται δεκτές.

 Ο πελάτης οφείλει να ελέγχει κατά την παραλαβή τα προϊόντα που παραλαμβάνει, καθώς με την υπογραφή του κατά την παραλαβή επιβεβαιώνει, ότι παρέλαβε ορθώς τα προϊόντα της παραγγελίας του.

Tα επιστρεφόμενα προϊόντα πρέπει να επιστρέφονται

  • χωρίς φθορές
  • να βρίσκονται στην κατάσταση που παραλήφθηκαν από τον πελάτη
  • μέσα στη συσκευασία τους συμπεριλαμβανομένων των ειδικών σημάνσεων του προϊόντος και όλων των συνοδευτικών εξαρτημάτων εάν υπάρχουν,
  • συνοδευόμενα από την απόδειξη λιανικής πώλησης ή το τιμολόγιο.

Τα έξοδα επιστροφής επιβαρύνουν τον παραλήπτη (Άσκηση Δικαιώματος Υπαναχώρησης Νόμος 2251/1994 Άρθρο 3ι Παρ.1). Η επιστροφή και αντικατάσταση ενός προϊόντος είναι εφικτή υπό τις κάτωθι προϋποθέσεις:

  • αποστείλετε μας e-mail στην διεύθυνση order@karidis-bestcigars.gr αιτιολογώντας τον λόγω της επιστροφής (περιγραφή και φωτογραφίες)
  • η επιστροφή πραγματοποιείται στη διεύθυνση που θα σας υποδείξουμε με e-mail
  • η επιστροφή να πραγματοποιείται εντός 3 εργάσιμων ημερών από την ημερομηνία παραλαβής της παραγγελίας
  • το προϊόν πρέπει να βρίσκεται στην αρχική του κατάσταση

Εάν το προϊόν δεν πληροί τους προαναφερθέντες όρους, θα επιστρέφεται στον αποστολέα.

45 χρόνια συνεχούς ανάπτυξης!

Ο όµιλος ΚΑΡΥΔΗΣ είναι µια από τις µεγαλύτερες εταιρείες στο χώρο του πούρου και των καπνικών στην Ελλάδα. Με αποκλειστικότητα στην εισαγωγή και εµπορία µοναδικών ποικιλιών και γεύσεων, πρωταγωνιστεί σταθερά στην ελληνική αγορά και αποτελεί σηµείο αναφοράς. Ιδρύθηκε το 1973 και από τότε εξελίσσεται συνεχώς. Σήµερα είναι αποκλειστικός αντιπρόσωπος των σηµάτων χειροποίητων πούρων από τη Νικαράγουα ANEJO, BARON, BUENAVENTURA, DIAMANTE, DON ARMANDO, EL GRAN REY, FLOR FINA, FUNDADOR, FUERTE, GLORIA DE LEON, HOJA, MONTEGO, SELECCION PRIVADA, RESERVA LIMITADA, QUORUM, BRICK HOUSE, του σήµατος STANLEY Προϊόντα στριφτού τσιγάρου από το Βέλγιο & ηµιχειροποίητου cigarillos από την Ινδονησία & του σήµατος ORIGINAL KAVATZA Accessories στριφτού. Επίσης διατηρεί την1η θέση διανοµέα των κουβανέζικων χειροποίητων πούρων & cigarillos της HABANOS από το 1998.