Είστε άνω των 18;

Με την είσοδο σε αυτόν τον ιστότοπο αποδέχεστε την Πολιτική Απορρήτου μας

Η σελίδα karidis-bestcigars.gr απευθύνεται μόνο σε ενήλικους. Απαγορεύεται η είσοδος καθώς και η αγορά προϊόντων σε άτομα ηλικίας κάτω των 18 ετών. Δεν ενθαρρύνουμε κανέναν να αρχίσει ή να συνεχίσει το κάπνισμα. Ενημερώθηκα και συμφωνώ με την Πολιτική του karidis-bestcigars.gr, και δηλώνων ότι είμαι άνω των 18 ετών και θέλω να συνεχίσω.

Follow us

Δεν υπάρχουν προϊόντα στο καλάθι.

Η Ιστορία μας

Η Ιστορία μας

η ΚΑΡΥΔΗΣ ιδρυθηκε το 1973

Ο όµιλος ΚΑΡΥΔΗΣ είναι µια από τις µεγαλύτερες εταιρείες στο χώρο του πούρου και των καπνικών στην Ελλάδα. Με αποκλειστικότητα στην εισαγωγή και εµπορία µοναδικών ποικιλιών και γεύσεων, πρωταγωνιστεί σταθερά στην ελληνική αγορά και αποτελεί σηµείο αναφοράς.

1973

ΕΠΕΚΤΑΣΗ ΓΚΑΜΑΣ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ ΚΑΠΝΟΥ

Μέχρι το 1998 η βασική µας δραστηριότητα περιοριζόταν στην πώληση σιγαρέττων µε την 1η εταιρία µας την ΧΡΗΣΤΟΣ Π. ΚΑΡΥΔΗΣ & ΣΙΑ Ο.Ε. Κατόπιν επεκταθήκαµε στα είδη καπνιστού και εκτενέστερα στο εµπόριο του πούρου απ΄ όλον τον κόσµο το οποίο µας έκανε ευρύτερα γνωστούς.

1998

ΙΔΡΥΣΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ LOGISTICS

Τον Ιούνιο του 2013 ιδρύσαµε τη 2η εταιρία µας, την ΚΑΡΥΔΗΣ Α.Ε., η οποία εξειδικεύεται στο logistics µικρής λιανικής. Έχοντας ως επίκεντρο τον ίδιο τον άνθρωπο και τις ανάγκες του προσπαθούµε συνεχώς να εµπλουτίζουµε τα προϊόντα µας, συνεργαζόµενοι µε µεγάλες εταιρίες µε πολύχρονη εµπειρία. Στόχος µας είναι η καλύτερη εξυπηρέτηση των πελατών µας, οι οποίοι µας εµπιστεύονται έχοντας γίνει στη συνείδησή τους οι πλέον αξιόπιστοι σε ότι αφορά την ποιότητα των υπηρεσιών και των προϊόντων µας.

2013

η καρυδησ α.ε.

σήµερα είναι αποκλειστικός αντιπρόσωπος των σηµάτων χειροποίητων πούρων από τη Νικαράγουα ANEJO, BARON, BUENAVENTURA, DIAMANTE, DON ARMANDO, EL GRAN REY, FLOR FINA, FUNDADOR, FUERTE, GLORIA DE LEON, HOJA, MONTEGO, SELECCION PRIVADA, RESERVA LIMITADA, QUORUM, BRICK HOUSE, του σήµατος STANLEY Προϊόντα στριφτού τσιγάρου από το Βέλγιο & ηµιχειροποίητου cigarillos από την Ινδονησία & του σήµατος ORIGINAL KAVATZA Accessories στριφτού. Επίσης διατηρεί την 1η θέση διανοµέα των κουβανέζικων χειροποίητων πούρων & cigarillos της HABANOS από το 1998.

2021

45 χρόνια συνεχούς ανάπτυξης!

Ο όµιλος ΚΑΡΥΔΗΣ είναι µια από τις µεγαλύτερες εταιρείες στο χώρο του πούρου και των καπνικών στην Ελλάδα. Με αποκλειστικότητα στην εισαγωγή και εµπορία µοναδικών ποικιλιών και γεύσεων, πρωταγωνιστεί σταθερά στην ελληνική αγορά και αποτελεί σηµείο αναφοράς. Ιδρύθηκε το 1973 και από τότε εξελίσσεται συνεχώς. Σήµερα είναι αποκλειστικός αντιπρόσωπος των σηµάτων χειροποίητων πούρων από τη Νικαράγουα ANEJO, BARON, BUENAVENTURA, DIAMANTE, DON ARMANDO, EL GRAN REY, FLOR FINA, FUNDADOR, FUERTE, GLORIA DE LEON, HOJA, MONTEGO, SELECCION PRIVADA, RESERVA LIMITADA, QUORUM, BRICK HOUSE, του σήµατος STANLEY Προϊόντα στριφτού τσιγάρου από το Βέλγιο & ηµιχειροποίητου cigarillos από την Ινδονησία & του σήµατος ORIGINAL KAVATZA Accessories στριφτού. Επίσης διατηρεί την1η θέση διανοµέα των κουβανέζικων χειροποίητων πούρων & cigarillos της HABANOS από το 1998.